Sânndom Consulting

BLOG

BLOG

Aquí trobareu notícies relacionades amb el món digital i les noves tecnologies

Aquí trobareu notícies relacionades amb el món digital i les noves tecnologies

El nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

Data Publicació: 3 de maig del 2018

 

S'acosta el 25 de maig i per tant l'aplicació del nou Reglament de Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea que revocarà la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) que hi havia vigent fins ara.

Sânndom Consulting, adaptarem el seu lloc web al compliment del nou reglament. Ens cuidarem que l'Avís legal i la Política de Privacitat estiguin adaptats així com la Política de Cookies.

Amb l'aplicació del nou reglament també és necessari que tots els processos de la seva empresa on hi hagi recollida de dades personals segueixin l'acompliment de l'esmentat reglament, és aquí on nosaltres el podem assessorar i adaptar tota aquella documentació i processos amb els nostres serveis Sânndom Consilium i Sânndom Documentis.

Amb l'aplicació del nou reglament, es dóna major seguretat a les persones envers el tractament de les seves dades, destacant que si fins ara el consentiment de cessió de dades era tàcit per silenci o inacció, a partir d'ara ha de ser lliure, informat, específic i inequívoc.

Si desitja més informació, cliqui aquí on pot consultar l'article publicat per l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

La gestió documental. Què ens aporta?

Data Publicació: 18 de gener del 2018

 

Des de sempre, tenir la documentació a l'abast i de forma ràpida ha estat un dels objectius per a tota empresa.

La gestió documental ens aporta en gran mesura aquest aspecte. Al tenir tota la documentació en un repositori únic, la tenim a l'abast de qualsevol membre de l'organització empresarial.

La gestió documental centralitzada ens permet treballar en documents col·laboratius fent que tots els recursos implicats veuen el nou contingut en qualsevol moment.

En tota gestió documental, és de vital importància la definició de documents de l'empresa amb un únic criteri. D'aquesta manera qualsevol document de l'empresa segueix la mateixa línia d'imatge corporativa i funcionalitat.

Des de Sânndom Consulting, ens hem especialitzat en tot allò que fa referència a la gestió documental, és per això que li oferim els nostres serveis de consultoria amb Sânndom Documentis.

 

Un contingut de qualitat us portarà a l'èxit

Data Publicació: 1 de gener del 2018

 

La porta d'entrada digital a la vostra empresa és la pàgina web.

Si voleu incrementar les visites cal incorporar uns continguts de qualitat, fet que us farà millorar alhora que us trobin més ràpidament en les cerques per part de clients potencials.

Google valora molt especialment el contingut dels llocs web, essent 5 dels 10 factors SEO més destacables relacionats amb el contingut.

Aleshores cal que els continguts siguin novedosos i amb actualitzacions periòdiques.

No serveix de gran cosa incorporar molts continguts a un lloc web si després passa molt temps sense actualitzar. El que valora Google és que s'hi vagin incorporant nous continguts de manera periòdica.

Si vostè pren el compromís de publicar regularment contingut de qualitat i d’interès per als seus clients, aleshores aquests voldran estar al dia de les seves publicacions i, en conseqüència, ajuda a fidelitzar-los amb la seva empresa. A més, dona prestigi a la marca i transmet confiança i fiabilitat al nostre públic objectiu.

I sobretot cal que els continguts aportin valor als seus possibles clients i no siguin duplicats, ja que aleshores Google ho penalitzarà.

Per tot això demani'ns informació sobre Sânndom Argumentum.

 

CONTACTEU

el nostre Blog

Informació

Contacte

Argumentum

Consilium

Communicate

Nosaltres

Productes i Serveis

Copyright © 2014-2020 Sânndom Consulting. All Rights Reserved.

Socialis

Praesentia

Política de Privacitat

Ús de Galetes

Sânndom Consulting