Sânndom Consulting

ELS NOSTRES SERVEIS

Solució CRM adreçada a la gestió de contactes de la seva empresa.

 

Sânndom Nexus li gestiona per complert tots els seus contactes. Moltes vegades ens trobem que moltes empreses tenen en diferents repositoris les dades dels seus clients, clients potencials, proveïdors, en definitiva "contactes".

 

Contactes que tenim en agendes de paper, l'agenda del telèfon, bases de dades i fulls de càlcul amb relacions de noms i adreces, etc.

 

Aquesta solució els hi unifica tots en un mateix origen de manera que li permet gestionar-els i alhora exportar dades per a d'altres usos.

 

La possibilitat d'exportació dels contactes ens permet donar-els'hi altres utilitats a les simplement assignades a un contacte.

 

Des de sempre la nostra agenda l'hem utilitzat per trucar als nostre contactes però molta de la informació que n'obtenim a partir d'una trucada o una visita en perdem l'històric. Amb Sânndom Nexus tindrem guardada tota aquesta informació, el que ens permetrà fidelitzar en major mesura als nostres clients o clients potencials.

 

La informació que ens ofereix Sânndom Nexus la podem vincular al nostre servei Sânndom Communicate, on podem realitzar les campanyes d'e-màrqueting.

 

Tota aquesta informació ens queda registrada a l'aplicació de gestió de contactes on sabrem a quins contactes hem impactat, quan ho hem fet i de què els hi hem parlat.

 

En definitiva Sânndom Nexus i Sânndom Communicate forman una parella perfecte per a la gestió i coneixement dels nostres contactes.

 

CONTACTEU

el nostre Blog

Informació

Contacte

Argumentum

Consilium

Communicate

Nosaltres

Productes i Serveis

Copyright © 2014-2020 Sânndom Consulting. All Rights Reserved.

Socialis

Praesentia

Política de Privacitat

Ús de Galetes

Sânndom Consulting