Sânndom Consulting

ELS NOSTRES SERVEIS

Solució adreçada a tota aquella empresa que vulgui tenir una presència destacada a la Xarxa.

 

Amb la nostra solució tindrà una finestra a l'exterior des d'on tothom podrà badar en el seu aparador.

 

Sânndom Argumentum, s'estructura tenint en compte les darreres tendències en usabilitat i estil. És així per a què els nostres dissenys s'adaptin a tots els entorns, essent totalment responsius.

Un disseny que s'adaptarà a qualsevol tipus de dispositiu, sigui mòbils, tauletes o ordinadors.

 

La solució que us aporta Sânndom Consulting, farà que us oblideu del manteniment del vostre lloc web. Nosaltres ens en cuidem de tot.

 

Pot facilitar-nos els continguts vostè (text i fotos) o bé serem nosaltres qui incorporarem els continguts a partir de les reunions mantingudes amb vostè i amb l'assessorament de professionals del seu sector per incorporar uns continguts de qualitat.

 

Oblidis de realitzar el disseny del seu web amb eines que diuen ser "amigables" i que acaben sent un enemic al seu dia a dia.

Vostè ha d'esmerçar tots els seus esforços en vendre el seu producte i deixar altres tasques com el disseny i manteniment del lloc web en mans de professionals.

 

Sânndom Argumentum, li permet tenir el seu lloc web en multiidioma, vostè ens pot aportar els continguts traduïts o bé serem nosaltres que realitzarem la traducció als idiomes escollits.

Deixi que els seus visitants i possibles clients triïn l'idioma on se senten més còmodes. Un usuari amb una bona experiència en un lloc web, és un comprador potencial.

 

Donem d'alta el seu lloc web als principals cercadors, per tal que els usuaris el trobin quan realitzin les cerques.

Sempre treballem per aconseguir l'èxit en les cerques. L'objectiu és aconseguir els primers llocs del Posicionament Natural (SEO).

 

Incorporació d'enllaços a les xarxes socials i si ho desitja podem gestionar-les. Informi's del nostre servei Sânndom Socialis.

 

CONTACTEU

el nostre Blog

Informació

Contacte

Argumentum

Consilium

Communicate

Nosaltres

Productes i Serveis

Copyright © 2014-2020 Sânndom Consulting. All Rights Reserved.

Socialis

Praesentia

Política de Privacitat

Ús de Galetes

Sânndom Consulting