Sânndom Consulting

ELS NOSTRES PROJECTES

Fundación Arquia

La Fundación Arquia, ubicada al rovell de l'ou de Barcelona, forma part del Grup financer Arquia Banca.

 

La Fundació tenia la necessitat d'agrupar totes les bases de dades de contactes que tenia, de manera que els tingués tots en un únic repositori.

 

Sânndom Consulting ha resolt aquesta mancança aportant la solució Sânndom Nexus. Es tracta d'una aplicació CRM on agrupa totes les bases de dades de l'entitat en un sol lloc de manera que els permet centralitzar totes les gestions realitzables a contactes.

La solució aporta solidesa a les dades i n'evita la duplicitat. A partir de l'aplicació CRM se n'extreuen les dades per tal de realitzar comunicacions als seus contactes, portant el control dels impactes realitzats i quin ha estat el contingut comunicat.

 

Sânndom Nexus té les característiques pròpies de les aplicacions CRM, on el que es busca és tenir el màxim d'informació dels clients o clients potencials per assolir-ne la seva fidelització.

 

Amb aquesta solució s'evita duplicar campanyes a contactes de manera que el receptor percebi el contingut enviat per la Fundació com un contingut de qualitat, aportant un valor afegit als receptors.

 

CONTACTEU

el nostre Blog

Informació

Contacte

Argumentum

Consilium

Communicate

Nosaltres

Productes i Serveis

Copyright © 2014-2020 Sânndom Consulting. All Rights Reserved.

Socialis

Praesentia

Política de Privacitat

Ús de Galetes

Sânndom Consulting